Heinämessut 30.6.-1.7.2018 Forssa, Kutomon alue

Osoite: Puuvillakatu 4, 30100 Forssa

Järjestäjä:
Forssan Lehti / Hämeen Sanomat konserni
Vanajantie 7
13100 Hämeenlinna

Messut avoinna yleisölle:
Lauantaina 30.6.2018 klo 10.00 – 17.00
Sunnuntaina 1.7.2018 klo 10.00 – 16.00
Ei pääsymaksua

Osanottoehdot

1. OSASTOJEN HINNAT

Osastojen hinnat ovat nähtävissä messujen kotisivuilla: www.heinamessut.fi Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

2. OSASTOT

Osastokartta on nähtävissä Heinämessujen kotisivuilla: www.heinamessut.fi.

Sisäosastot: Viereisen osaston seinärakenteita ei saa käyttää. Näytteilleasettajien omien sisäseinärakenteiden tulee olla 250 cm korkeat ja siistit, eivätkä ne saa aiheuttaa haittaa muille näytteilleasettajille. Edellisestä poikkeaville seinärakenteille järjestäjä osoittaa paikan. Sisäosastojen seinärakenteet on mahdollista tilata messujärjestäjältä osastovarauksen yhteydessä. Seinärakenteet eivät ole pakolliset.

Ulko-osastot: Näyttelyteltan hankkimisesta/vuokraamisesta vastaa kukin näytteilleasettaja itse. Kaikilla ulko-osastoilla tulee olla messuteltta tai vastaava, joka on suljettavissa yöksi, ja jonka pysyminen paikoillaan on varmistettava riittävän suurilla painoilla.

3. SÄHKÖT

Sähköliittymien hinnat löytyvät Heinämessujen kotisivuilta tapahtuman hinnastosta. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Sähkön tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä sekä ilmoittautumislomakkeessa. Väärien tietojen antaja on velvollinen korvaamaan sulake- ym. vauriot. Varomaton halogeenien poltto keskeytetään (vaarat). Ulko-osastoilla näytteilleasettajalla on oltava omaa säänkestävää jatkojohtoa vähintään 15 m. Kaikille ulkopaikoille emme voi luvata sähköliittymää. Sähköjä ei voi tilata enää messupaikalla.

4. MYYNTI-/NÄYTTELYTILAN VARAAMINEN

Kauppa on syntynyt ja varaus on sitova, kun varaaja on suullisesti tai kirjallisesti ilmoittanut näyttely-/myyntitilan varauksesta, ja osaston paikka + hinta on myyjän kanssa sovittu ja sähköpostilla vahvistettu varaajalle. Osastovuokra laskutetaan 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumislomakkeen saapumisesta, aikaisintaan 15.3.2018. Mikäli sähköistä ilmoittautumislomaketta ei ole palautettu sovittuun päivämäärään mennessä, kauppa ei peruunnu, mutta järjestäjällä on oikeus yksipuolisesti sijoittaa näytteilleasettajan osasto vapaasti. Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 2.5.2018. Mikäli tilaa riittää, otetaan ilmoittautumisia vastaan tämän jälkeenkin. 2.5.2018 jälkeen varattujen osastojen hintoihin lisätään 10 %. Näytteilleasettajaluetteloon (julkaistaan messulehdessä ja tapahtuman kotisivuilla) saadaan varmuudella tiedot niistä näytteilleasettajista, jotka ovat lähettäneet sähköisen ilmoittautumisen 2.5.2018 mennessä. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa mahdollisista virheistä näyttelyluetteloissa ja muissa painotuotteissa.

5. MAKSUEHDOT

Kaikkiin paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 4,03 € + alv 24 %. Eräpäivän jälkeinen viivästyskorko on korkolain mukainen. Kaikki maksut on suoritettava viimeistään eräpäivänä. Laskua koskevat mahdolliset reklamaatiot tulee tehdä eräpäivään mennessä. Hämeen Sanomat on ulkoistanut maksumuistutusten lähettämisen ja perinnän Ropo Capitalille. Eräpäivän jälkeen laskuja koskevat tiedustelut tulee osoittaa suoraan Ropo Capitalille. Osaston käyttö-oikeus palautuu järjestäjälle, ellei paikkavuokraa suoriteta eräpäivään mennessä.

6. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa 14 vrk kuluessa järjestäjän lähettämän sähköpostivahvistuksen päiväyksestä, ei kuitenkaan myöhemmin kuin 2.5.2018. Mikäli paikka peruutetaan 2.5.2018 mennessä, palautetaan paikkavuokra 60 Euron (+ alv 24 %) toimistokululla vähennettynä. Mikäli peruutus tapahtuu 2.5.2018 jälkeen, kaikki maksut peritään täysimääräisinä.

7. VAKUUTUS JA VARTIOINTI

Messujärjestäjällä on järjestäjän laitteista kolmannelle osapuolelle aiheutuvat vahingot korvaava vastuuvakuutus. Myyjät vastaavat itse omalle kalustolleen, muille myyjille, yleisölle tai Kutomon kiinteistölle aiheuttamistaan vahingoista. Näytteilleasettajan mukana olevat tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajan omalla vastuulla. Messualuetta ei ole aidattu. Alueella on yövartiointi pe- la klo 19.00 – 07.00 ja la-su klo 17.00 – 08.00.

8. OSASTOJEN SIJOITUS

Messuosastojen lopullisen sijainnin määrää messujärjestäjä. Järjestäjällä on oikeus lisätä tai vähentää varattua pinta-alaa 10 %.

9. OSASTOJEN RAKENTAMINEN JA PURKAMINEN

Huom! Messualueelle ei voi lähettää tavaraa ennen rakennuspäivää pe 29.6.2018. Tällöin saapuvasta tavarasta vastuun ottaa tavarat tilanneen osaston henkilökunta. Messujärjestäjä ei voi kuitata tavaraa vastaanotetuksi näytteilleasettajan puolesta eikä vastaa tavaroiden purkamisesta, säilytyksestä eikä niiden toimittamisesta messujen aikana eikä niiden jälkeen. Kutomon alueella ei ole sisätilaa näytteilleasettajien tavaroiden varastointia varten.

Messuosastot tulee rakentaa valmiiksi perjantaina 29.6. klo 8.00 – 20.00 välisenä aikana. Osastot tulee purkaa sunnuntaina 1.7. klo 20.00 mennessä. Näytteilleasettajien tavarat on poistettava sisätiloista sunnuntai-iltana klo 20.00 mennessä. Osastot on luovutettava haltuunottokunnossa. Kaikki jätteet on toimitettava jäteastioihin. Huom: Osastojen pystytyksen saa aloittaa vasta messutoimistoon ilmoittautumisen jälkeen!

Viimehetken suoritusten kuitti on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Messuosastojen purkamisen saa aloittaa su 1.7. aikaisintaan klo 17.00. Autoja ei saa liikutella messualueella messujen aukioloaikana. Nurmikoille ei saa pysäköidä autoja.

 

10. ESITTEET, ESITYKSET JA MUSIIKKI

Esitteiden jako ja arpojen kauppaaminen osastojen ulkopuolella ei ole sallittua ilman messujärjestäjän lupaa. Näytteilleasettaja vastaa näyttelytiloissa esittämiensä tallenteiden ennakkotarkistuksista, tekijäoikeusmaksuista sekä tv-luvista. Esitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja. Muilta osin noudatamme Hämeen Sanomien yleisiä messuehtoja.

Heinämessujen myynti:
Forssan Lehti ja Hämeen Sanomat
Myyjien yhteystiedot löytyvät Heinämessujen kotisivuilta: www.heinamessut.fi