Heinämessut Forssan Kutomolla 15.-16.6.2019

Forssan Lehti ja Hämeen Sanomat -konserni järjestävät ensi kesänä järjestyksessään jo neljännet Heinämessut Forssassa, Kutomon alueella 15.-16.6.2019.

Kutomon alue on saanut aiempina vuosina paljon kiitosta niin näytteilleasettajilta kuin messuvierailtakin ainutlaatuisen miljöönsä ja keskeisen sijaintinsa vuoksi. Kahden suuren marketin läheisyys tuo messualueen tuntumaan kesäviikonloppuna jo luontaisesti merkittävän kävijämäärän. Kaupoista on matkaa messualueelle vain 50–100 metriä, joten messuilla on helppo poiketa. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Messuja markkinoidaan laajalti konsernin neljän sanomalehden lisäksi verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Teemme myös messulehden, joka jaetaan messuviikolla 27 000 talouteen Forssan ja lähikuntien alueella. Viime kesänä Heinämessuilla kävi 23 000 messuvierasta ja näytteilleasettajia oli yhteensä 140.

Mukaan Heinämessujen näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita niin yritykset, yhdistykset, käsityöläisyrittäjät kuin käsitöitään myyvät yksityishenkilöt.
Aiempien vuosien malliin haluamme tehdä yhdessä näytteilleasettajien kanssa Forssaan upean kesänavaustapahtuman, jossa viihtyy koko perhe.

Tervetuloa mukaan Heinämessuille!

Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden messutiimi